home profile Affiliates twitter Facebook follow
Sebenarnya Saya Suami Dia. Ehh?
26.6.13 @ 8:13 PM | 0 Hug and Kisses
assalamualaikumwarahmatullahhiwabarakatuhwamaghfiratuhuwaridhwanuh :)
selamat sijahtira . okay nampak mcm pfft. lamanya aku tak update. First nak cakap tajuk post ni takde kena mengena pun. Teringat je jumpa novel "Sebenarnya Saya Isteri Dia" dalam bilik Cikgu Kaunseling.Erkkk. kbye.

hokayyyy jemah-jemah dan seman-seman sekalian. saya sebagai penghulu blog ni yang menawan tertawan dan tapi perangai bukan macam shaitooon ni rindu nak update blog. Rasa nak kembali ke dunia blogger. aku ni memang suka time exam besar time tu lah nak bertaubat dekat dunia blogger ni haaaaa. kang banyak lah post aku akan keluar. tapikan aku lapar time ni. ehh takde kena mengena.

hmmm. sejuk pulak malam ni memandangkan hujan petang tadi. tapi alhamdulillah. jerebu di Yong Peng dah berkurang. tapikann nampak lagi jerebunya. dahlah malas cerita. sebelum jerebu haritu masa hari rabu yang lepas dan rabu yang lepasnya maksudnya rabu yang dah dua minggu dari sekarang kita menang motor. eh salah menang pertandingan inovasi daerah BP. then kena wakil untuk negeri. kalau tak kena pergi negeri selasa ni. ye semalam. tapi kena postpone sebab Jerebuss. Then sebelum pertandingan tu kitorang exam. Mid-Year. Tadi baru keluar ranking dalam tingkatan. alhamdulillah. top ten walaupun add math cukup makan. phewwwwwwww. gambar dibawah ni masa seman dan jemah pergi FST.


okay. dah taktau nak update apa. actually ni baru lepas baca Bubu punya blog. okayy saya rindu OOB. Assalamualaikum. nak makan. ayah dah panggil . adios. ;)

I am somebody

Quote Of The Day

" How i supposed to be everything they expect me to be when i alone "




















ASSALAMUALAIKUM AND HELLO EARTHLINGS! NOW YOU HAVE ENTER TO ADAM'S BLOG! DON'T USE HARSHWORD IN MY BLOG! DO FOLLOW AND COMMENT OK? LOVE YOU! :*
comment

Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
◄ OLDER POSTS