home profile Affiliates twitter Facebook follow
Famous! Fabulous! Star!
5.6.11 @ 3:28 PM | 0 Hug and Kisses
HOLLA~SELAMAT SEJAHTERA~SALAM
SALAM 1 MALAYSIA


All people in this world want to be famous, fabulous and become a star.. But not easy to reach that level..  Fuhh penat taw korang nak capai level tu.. banyak gile halangan yang korang kena  tempoh! penat! penat! sape yg nak jadi famous di sekola or in collage pon susah.. korang kene buat ini itu la untuk jadi famous.. Kalaw someone nak famous express memang senang.. contoh.. korang buat lah perkara x senonoh depan pengetua.. name korang mesti kene sebut kat parimpunan.. kan dah famous tu,, smpi makcik cleaner pon tau.. kalaw korang nak famous tapi dengan cara baik korang masokklah banyak2 pertandingan kat sekolah mcm nyanyi ke.. zapin ke.. theater ke.. haa nie name korang pon naik taw antara sekola2 len.. kan baik mcm tu.. jangan lah jadi famous dengan perangai yang x senonoh.,. Orang lain pon akan menilai korang.. jangan pikir korang je yg boleh pikir.. Tapi bagi aDam akan pegang satu ayat nie "BE THE FABULOUS AMONG THE FAMOUS" dalam hati adam diletakkan dengan ayat ini.. korang fahamkan maksudnya,. ayat nie macam bagi adam semangat taw.. 
aDam akan pegang ayat nie !! Fuhh!! kepade budak2 yang dah famous tu jangan la lupe sape orang yang dah naikkan name korang tu.. Nanti korang yang terima padah.. Pastu law da famous jangan la pulak nak bangga sangat aq benci gile taw! macam bagos sangat je.. ishhh.. Jangan nak angkuh sangat .. ramai lagi yang lebih baik daripada korang... Okey.. tu je aDam nak share.. Bye.. Gumawo kerana bace entry nie! ;)



I am somebody

Quote Of The Day

" How i supposed to be everything they expect me to be when i alone "




















ASSALAMUALAIKUM AND HELLO EARTHLINGS! NOW YOU HAVE ENTER TO ADAM'S BLOG! DON'T USE HARSHWORD IN MY BLOG! DO FOLLOW AND COMMENT OK? LOVE YOU! :*
comment

Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►