home profile Affiliates twitter Facebook follow
GELFREND!!
28.6.11 @ 8:51 PM | 0 Hug and Kisses


HOLLA!!

Perempuan.. mereka kita jadikan isteri (bagi lelaki) .. Sebelum berkahwin ada sesetengah pasangan  bercinta dulu.. Cinta ada banyak jenis.. Like .. Cinta Buta .. Cinta Gila.. Cinta Krystal lah and whatever else.. Yang penting mereka bercinta antara wanita dan lelaki.. kalaw sebaliknya "MASYAALLAH"... Tapi untuk mencari pasangan bercinta bukannya senang.. Banyak dugaan and halangan yang korang perlu tempoh! Contohnye korang minat seseorang tu tapi die x minat korang.. Haa tu masalah paling besar.. Cinta bertepuk sebelah tangan! haha.. itulah yang jadi macam aDam.. Dah nasib badan.. korang kalaw nak bagi tips kat aDam macam mane nak pikat pompuan tu bagi la.. haha.. OK sambung balik.. Lagi masalahnye ialah Korang dah bercinta .. pastu korang boleh hebohkan kat orang lain... And the diorang akan mintak clash.. Cinta tu dapat betahan bape menit je! Atoyai!! susah tol lah!!

So kesimpulan nya korang tak payah lah nak cari kapel ni (kalaw nak cari ikot suke ati ) kalaw da cari lame x jumpe x yah la cari lagi.. bagi dak Form 3 & 5 better you all concentare on your exam.. Okey thats all! ANYEONGHASAYO! GUMAWOO!!
I am somebody

Quote Of The Day

" How i supposed to be everything they expect me to be when i alone "




















ASSALAMUALAIKUM AND HELLO EARTHLINGS! NOW YOU HAVE ENTER TO ADAM'S BLOG! DON'T USE HARSHWORD IN MY BLOG! DO FOLLOW AND COMMENT OK? LOVE YOU! :*
comment

Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►