home profile Affiliates twitter Facebook follow
GILA K-POP A.K.A KEBABOM POP A.K.A KOREAN POP
7.6.11 @ 2:36 PM | 3 Hug and Kisses
~HOLLA~SALAM~SALAM 1 MALAYSIA~
~SELAMAT SEJAHTERA~

Nie post adam yang ke 50.. kali nie nak post pasal k-pop.. korang taukan skarang kat M'sia nie ngah musim 
k-pop.. ramai gile fan k-pop.. banyak group korea yang diorang suke termasuk aDam skali.. contohnye group SNSD, Super Junior, CN Blue , 4 Minutes n memacam la.. kalaw korang nak tau ade lagi satu pengaruh yang membuatkan diorang tertarik kat k-pop nie.. contohnye dekat drama -drama korea yang unik dan ade kelainan.. itu yang membuat kiteorang ni minat sngat.. Contoh cerita yang unik macam cerita My GF is a gumiho n secret garden... aDam tau korang yg amek astro byond meshti pegi 393 OnesHD..  memang banyk movie baru kat situ.. tapi sekarang kat M''sia ade problem la.. sebab adenye keluar group 24:7 and gula-gula.. ishh... itu yg buat fans k-pop kene maki. grr... tapi x pe.. cite 2 dah hilang.. k-pop nie sbnrnye ade special.. kalaw korang tengok kat video k-pop aDam paling suke kat bhgian koreographer.. perghh  superb mantap la.. bagi 5 bintang.. lagi satu die nye fashion yg skang nie jadi ikutan ramai.. fuhh memang lawa la.. so bagi yang benci k-pop nie korang diam-diam je... jangan la nak kutok.. n yang dah minat k-pop nie.. jangan lah nak jadi over sangat,. dah naik geli aDam nengok.. :P
cube korang nengok bwh nie.. enjoy.. ;)




yang atas nie sume secret garden! ;)




nie my Gf is a gumiho.. cute kan awek die.. haha

nie pulak video okeY!! ;)








oright! okey! bye ! ;) Have a nice day!


I am somebody

Quote Of The Day

" How i supposed to be everything they expect me to be when i alone "




















ASSALAMUALAIKUM AND HELLO EARTHLINGS! NOW YOU HAVE ENTER TO ADAM'S BLOG! DON'T USE HARSHWORD IN MY BLOG! DO FOLLOW AND COMMENT OK? LOVE YOU! :*
comment

Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►