home profile Affiliates twitter Facebook follow
TRIAL PMR !!
17.7.11 @ 5:14 PM | 4 Hug and Kisses
korang!! saye nak trial PMR sudah.. lagi beberapa minggu je.. trial start 15 August 2011.. Korang doakan saye berjaya ye.. hope dapat result yang better than Pertengahan Tahu.. Saye terima kasih la korang yang doakan and bace post yang nie.. Abang senior cakap "trial lagi susah dari PMR sebenar.. Tapi trial penting untuk pergi ke asrama.. " fuhh.. ini yang kene wat bebetol nie.. saye nak minta maaf la law ade buat sebarang kesalahan kat bloger and blogist.. saye juge akan deactived kan muka buku saya buat sebulan maybe pada minggu hadapan.. sekarang saye dah kene study.. hope soalan periksa senang untuk di jawab.. saya nak buktikan orang yang dekat luar sane tu saye bole dapat straight A's !! Chayyookk!! saye juga doakan rakan blogger saye kat sini and classmates saye bebudak klas 3  Jati (3RK1) yang kita bole dapat straight A's.. kita bole lawan bebudak tahun lepas yang dah pecah rekod!! kita bole dapat straight A's !!! 8A! 8A! 8A! 8A! 8A! 8A! 8A! 8A! AMINNN!!! 
moga Allah membantu kita jawab soalan exam.. amin.. okey bye you all!! :D smile always.. assalamualaikum..
I am somebody

Quote Of The Day

" How i supposed to be everything they expect me to be when i alone "




















ASSALAMUALAIKUM AND HELLO EARTHLINGS! NOW YOU HAVE ENTER TO ADAM'S BLOG! DON'T USE HARSHWORD IN MY BLOG! DO FOLLOW AND COMMENT OK? LOVE YOU! :*
comment

Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►