home profile Affiliates twitter Facebook follow
I'm Back!
14.10.11 @ 7:46 PM | 0 Hug and Kisses
Hello! wassap yaw! after raye sampai lah dah habes PMR baru sempat nak mengupdate blog aku yang dah usang nie yop.. Semalam dah update tuka itu, tuka ini, n more other lah.. korang.. aku nak citer pasal ape ekk??
PMR?? ALHAMDULILLAH dapat jawab semua soalan dengan tenang! Moga dapat straight A's.. (AMIN) korang jugak yang same age with me.. :)

Hurrmmm.. JAPP!! nak share video nie.. 

amacam?? sedap suare die?? Dia walaupun ber"isi" tapi vokal dye pergh! SUPERBB BEST!! video die pon tenang je.. cooll.. relaxx.. :)

key lah korang, aku tak taw nak cite pasal ape.. HEHE
JAP jangan lpe follow n comment K?

;)
#peace no war! :)
I am somebody

Quote Of The Day

" How i supposed to be everything they expect me to be when i alone "




















ASSALAMUALAIKUM AND HELLO EARTHLINGS! NOW YOU HAVE ENTER TO ADAM'S BLOG! DON'T USE HARSHWORD IN MY BLOG! DO FOLLOW AND COMMENT OK? LOVE YOU! :*
comment

Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►