home profile Affiliates twitter Facebook follow
28.10.11 @ 7:32 PM | 3 Hug and Kisses

(Jar of heart)

Anyonghaseyo, today I will post about "P.I.L"or "Perempuan Idaman Lelaki"
Okey, memandangkan aku ni LELAKI, aku nak-lah share kat Blogger luar especially perempuan sane bout perempuan idaman lelaki dekat dunia ni,  Okeyh, jom kita mula.
First , perempuan yang menjadi kegilaan lelaki ialah perempuan yang sentiasa menjadi pendegar setia.Lelaki amat menyukainya and Lelaki juga tidak menyukai kaum hawa yang suka membangkang, HEHE

Second, setengah lelaki tidak menyukai perempuan yang memakai solekan yang tebal macam patung BARBIE, lelaki tak nak keluar dengan anak patung!

Third, lelaki juga suka perempuan yang menghormati dirinya, keluarganya, rakan-rakanya and especially keputusannya.

Fourth, lelaki kurang suka perempuan yang bersikap kuno and serabai yang tak reti urus diri, nanti dah kahwen nyesal je.

Lastly, lelaki tak suka perempuan yang BERLAGAK and PERASAN.Sikap ini memang kena takde kat perempuan whole world! 


P/S: yang kuat agama pun amat penting, :)

Okeyh, tu ciri yang penting je aDam bagi, yang lain tu tambahan kod, aku harap dapat lah jumpa perempuan macam tu satu hari nanti, okeyh, GTG, Salam, :)
I am somebody

Quote Of The Day

" How i supposed to be everything they expect me to be when i alone "




















ASSALAMUALAIKUM AND HELLO EARTHLINGS! NOW YOU HAVE ENTER TO ADAM'S BLOG! DON'T USE HARSHWORD IN MY BLOG! DO FOLLOW AND COMMENT OK? LOVE YOU! :*
comment

Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►