home profile Affiliates twitter Facebook follow
Addicted To Superman!
18.11.11 @ 7:26 PM | 4 Hug and Kisses
Annyonghaseyo,

(Lari Tajuk , Hee)

Assalamualaikum my fellow friends, Okay today aku nak cakap pasal Superman!
Okay I'm Addicted To Superman! Don't know why, tapi dia Heroo beb! Ce tenggok Header atas neh, Superman rite?? Haha.

Superman maybe salah satu Hero Cita Donggeng yang aku suka, tengok-lah kerja dia dalam movie, asyik selamatkan orang je pastuh ta pernah nak mintak upah pun, Keyh aku tau tu dalam movie terjadi.

But, aku nak-lah satu hari Manusia menjadi macam tu *bukan jadi superman or others heroes*
tapi jadi manusia yang suka tolong each others dalam buat sesuatu perkejaan tanpa harapkan balasan .

Mungkin zaman sekarang ada rite? Tapi boleh dikatakan hanya 30% . Manusia maybe boleh tolong each other dengan help kawan doing homework keh?? Buat assignment keh?? and etc.
Aku rasa kan Earthling sume akan happy je! Sume sefahaman! Rite??

Okay Thats All,
Assalamualaikum, :3
Bye Chingu

I am somebody

Quote Of The Day

" How i supposed to be everything they expect me to be when i alone "




















ASSALAMUALAIKUM AND HELLO EARTHLINGS! NOW YOU HAVE ENTER TO ADAM'S BLOG! DON'T USE HARSHWORD IN MY BLOG! DO FOLLOW AND COMMENT OK? LOVE YOU! :*
comment

Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►