home profile Affiliates twitter Facebook follow
Hello Peeps!
17.11.11 @ 9:11 PM | 0 Hug and Kisses
Anyonghaseyo,



Assalmualaikum Peeps! Hope You All Fine. Aku hari ini sebenarnya ta- tau pun nak post apa, sebab dah lama ta buat post so hari ini terpaksa merajinkan tangan untuk membuat post baru. Yes , finally dah ambil dah duit seratus yang kerajaan kasi tuh.
TERIMA KASIH DATUK SERI NAJIB!. Okay, i will miss my friend lepas ni, ada yang nak stay dekat KL lah, rindu korang nanti! Nanges kang, Hee, Cuti sekolah pun dah mula kan? So lepas ni keje aku Online and berblogging je lah setiap hari setiap masa, :3
Sukanya aku! Mesti-lah! Cuti -cuti ni sambil tunggu Result PMR, Berdebar seyh, My cousin UPSR Dapat 4A1B and my Brothers sendiri dapat 2A je, Okay-lah tuh kan?
Okay Thats All, Bye Chingu! Assalamualaikum.


Doakan Saya Berjaya Dalam PMR 8A
I am somebody

Quote Of The Day

" How i supposed to be everything they expect me to be when i alone "




















ASSALAMUALAIKUM AND HELLO EARTHLINGS! NOW YOU HAVE ENTER TO ADAM'S BLOG! DON'T USE HARSHWORD IN MY BLOG! DO FOLLOW AND COMMENT OK? LOVE YOU! :*
comment

Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►