home profile Affiliates twitter Facebook follow
★ Buat Duit Dengan Heartbeat ★
3.12.11 @ 7:41 PM | 0 Hug and Kisses
Assalamualaikum, :3

Okay, hari ini aku nak cakap pasal Heartbeat
Korang tahu ke binatang nie ape? Ini ialah satu cara dapat earning. Okay dah nak mula ni, jom start!

Nak join heartbeat? Tengok Bawah.

1. Click banner bawah ini untuk sampai dekat Heartbeat.


2.Nanti dia akan keluar cenggini, korang click badge yang telah dikotakkan hitam itu.



3. Lepastu dia akan keluar macam kotak bawah ini, klik dekat Create Account. lepas tu isi-lah maklumat   yang dia nak. Click I Agree and Submit.



4.Next, korang klik Join HB! Affiliate.



5.Korang kena scroll sampai bawah sampai jumpa Participation is Easy and Free .Then Click Online Application.  Macam bawah ini.


6.Lepastu  isi lah apa dia nak, last sekali pilih cara pembayaran yang korang nak digunakan. Kalaw saya pilih To Be Confirmed Later. Then Tick I Agree.

7.Lepas tuh amik code banner untuk korang letakkan dalam blog. Tengok bawah.
8.Pilih banner korang nak macm mane .


9.Lastly, copy code banner pastekan lah dimana kat body ke sidebar. Done.

Jangan Risau, Semua Percuma, Tak Perlu Bayar! Lagi kalaw korang ade Nuffnang pun maseh buleh pasang Heartbeat ini sebab dia bukan pesaing Nuffnang! 

Join lah k? Join bawah saya tau!  Bye, :3

p/s: ade soalan?? tanye dekat comment keyh?? :3

+Credit to AyemRawi
I am somebody

Quote Of The Day

" How i supposed to be everything they expect me to be when i alone "




















ASSALAMUALAIKUM AND HELLO EARTHLINGS! NOW YOU HAVE ENTER TO ADAM'S BLOG! DON'T USE HARSHWORD IN MY BLOG! DO FOLLOW AND COMMENT OK? LOVE YOU! :*
comment

Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►