home profile Affiliates twitter Facebook follow
Finally!
22.12.11 @ 4:26 PM | 9 Hug and Kisses
Assalamualaikum, wahh, today I'm so glad and so happy. Okay korang tau kan aku form 3 ? Harini dapat result PMR. Lebih kuran seminggu aku berdebar, akhirnya keluar juga! Alhamdulillah I got 7A1B. Tak caya? tengok neh!



Yoohoo, walaupun dapat 7A aku masih berbangga dengan diri aku! Batch kiteorang tahun ni yang terbaik!
Semua happy, masa dia umum kan tadi aku dengan BFF aku Ikhwan Syahmi dah berdebar je. Kiteorang dapat result same! HUHU
yang best nya kawan aku satu geng dapat 6A. Kiteorang Happy gila. Wuuhhuuu.
Thanks to all teachers yang dah ajar aku!
Yang dapat 8A's tuh congrate! 3Jati 2011 is the best! Love you all!
Daaa. :* :)
I am somebody

Quote Of The Day

" How i supposed to be everything they expect me to be when i alone "




















ASSALAMUALAIKUM AND HELLO EARTHLINGS! NOW YOU HAVE ENTER TO ADAM'S BLOG! DON'T USE HARSHWORD IN MY BLOG! DO FOLLOW AND COMMENT OK? LOVE YOU! :*
comment

Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►