home profile Affiliates twitter Facebook follow
Happy
10.12.11 @ 11:13 PM | 7 Hug and Kisses

Assalamualaikum,

Wah, today aku happy sangat!  Sebab blog dah fully bertukar wajah and aku sangat puas hati.
Thanks to  Mr.Qayyum because i had use his code for blogskin. I love it! Saye suke sangat. Thanks to AyemRawi because blog dia dah datangkan saya satu ilham.
Lagi satu thanks kepada Kawan-kawan dekat Our Official Blog  sebab blog diorang semua lah aku dapat idea.

Big Hug to:

Tasha, Fyraa, Hanis, Ezma, BubuIntan and kawan aku yang lain!
Okay lah korang, lagi satu suke sangat harinie sebab dah dapat siapkan tempahan and dapat tengok gerhana bulan dengan jelas tanpa halangan lagi. Allhamdulillah.
Bye, goodnight, Assalamualaikum
I am somebody

Quote Of The Day

" How i supposed to be everything they expect me to be when i alone "




















ASSALAMUALAIKUM AND HELLO EARTHLINGS! NOW YOU HAVE ENTER TO ADAM'S BLOG! DON'T USE HARSHWORD IN MY BLOG! DO FOLLOW AND COMMENT OK? LOVE YOU! :*
comment

Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►