home profile Affiliates twitter Facebook follow
Hey! Hey! Hey!
13.1.12 @ 11:54 PM | 3 Hug and Kisses

Assalamualaikum and Hye, okay aku tulis post ini pada pukul 11.48 p.m. /13Jan2012\ . Sebenarnya baru lepas mengedit blog. Aku nie tangannya gatal, sekejap - sekejap nak tukar sane sini. Okay okay. Kali nie skin dia memang cantik!. Warna dia memang lawa! See?   
Harini adik aku tak ada. Orientasi untuk Form 1 (padan muka dia) . Aman dunia aku sikit. Hehee. BTW, aku sekarang nie tengah admire dekat someone. Okay tu je tak leh lebih. HAHA
Dah lah malas nak tulis panjang-panjang. Dadaaaa. Assalamualaikum. 

PrinceCharming;
Muhd.Nur'aDam 
I am somebody

Quote Of The Day

" How i supposed to be everything they expect me to be when i alone "




















ASSALAMUALAIKUM AND HELLO EARTHLINGS! NOW YOU HAVE ENTER TO ADAM'S BLOG! DON'T USE HARSHWORD IN MY BLOG! DO FOLLOW AND COMMENT OK? LOVE YOU! :*
comment

Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►