home profile Affiliates twitter Facebook follow
Its Begin!
2.1.12 @ 1:08 PM | 2 Hug and Kisses
Assalamualaikum. Hari ni aku nak menaip dekat blog yang bersawang nie pasal apa-apa yang aku nak. Heee
First , aku nak ucap HAPPY NEW YEAR!

I'm so sorry because late. I'm so busy! . Tau lah kan dah nak naik sekolah. So dah tak dapat nak buat macam dulu.Aku  busy sampai tak sempat nak join contest kawan aku. Waaaa.. Sekolah dah nak start pulak tuh. Next year aku form 4 and i think nak amik bahagian "Pure Science" lah. Aku minat tak pe. Heee. Sebelum ape-ape aku nak update "Wishlist" aku untuk 2012. Enjoy.

#ubah sikap
#Masuk SBP
#Badan "berisi" sikit
#Berjaya dalam pelajaran
#Nikon DSLR
#Banggakan keluarga
#Cari awek satu
#and morreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Okay thats all. Assalamualaikum chingus! :D
I am somebody

Quote Of The Day

" How i supposed to be everything they expect me to be when i alone "




















ASSALAMUALAIKUM AND HELLO EARTHLINGS! NOW YOU HAVE ENTER TO ADAM'S BLOG! DON'T USE HARSHWORD IN MY BLOG! DO FOLLOW AND COMMENT OK? LOVE YOU! :*
comment

Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►