home profile Affiliates twitter Facebook follow
You're My Beautiful Sunshine
8.1.12 @ 12:01 AM | 3 Hug and Kisses

Assalamualaikum, hope korang sihat je! Okay sudah lama aku tak mengupdate blog ini. Aku busy-lah dengan minggu orientasi-lah, itu-lah, ini-lah. Almaklumlah nak naik form 4 lah katakan. Aku amek class "PureScience". Wah macam gahh je namanya. Aku pun belum belajar sangat pasal benda alah neh! Heee

Korang pulak? Habes dekat fb tulis status pasal first day kan? Haha. I'know what you did last wednesday. Okay, for your information aku dapat 2 kawan baru /perempuan jah\ . One more, aku dia tak kenal pun aku. Aku je tau name dia. :D  Takkan lah nak cakap "awak boleh kenal? " malu bebeno aku! Okay cukup! 
so how your first day at school?   Selepas sebulan tak jumpa kawan akhirnya melepas rindu aku. 
I love my friends you know?  Tah payah nak know-know sangat . 

Sorry tak ada gambar dekat sekolah. Sebab sekolah aku tak dibenarkan bawak telefon yop! Aku ni pengawas! /aku baik jah\ . Lagipun malas nak bawak kamera! 

Okay aku jumpa awek yang kind a cute lah! Omey sangat! Tapi dah berpunya. Melepasss lah sudah. K mengaraut malam malam neh. Okay lah jah. Aku nak layan cerita Final Destination neh! Dadaaaa tawantawan! Assalamualaikum! *SpreadLove*

YourBeautifulNightmare;
Meon       .

I am somebody

Quote Of The Day

" How i supposed to be everything they expect me to be when i alone "




















ASSALAMUALAIKUM AND HELLO EARTHLINGS! NOW YOU HAVE ENTER TO ADAM'S BLOG! DON'T USE HARSHWORD IN MY BLOG! DO FOLLOW AND COMMENT OK? LOVE YOU! :*
comment

Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►