home profile Affiliates twitter Facebook follow
You make me like whoaaaaa!
13.3.12 @ 7:22 PM | 2 Hug and Kisses
Just combined it! :3

Asslamualaikum, hehey! Holiday is coming! Yeehaa. Aku tau ade budak University tengah exam! GoodLuck guys! So jangan jeles. Yang bekerja tu pun sama, ramai yang jeles ngan budak budak! Tu lah rugiiii! :P
So whatchu doin during holiday? Have a vacation or what else? /TakKesahPun\ Dahdah!

Can I proceed to our TITLES! Okay siapa lah yang buat aku jadi "Whoaaa" tu? The person is QiQi. Okay bukan Qi boyfie Yuna tuh! Ni QiQI kita lah! haha. QiQi ni my girl punya nickname /AkuYangBagi\. Aku akan sebut "QiQi" untuk menunjukkan dia girl aku.So tak payah lah aku nak sebut GF,Baby,Mucukk and etc. Aku jumpa dia since form 2. Tapi mase tuh aku tak berapa kenal. Tapi disebabkan satu kisah ni lah aku kenal dia. /TakPerluAkuCeritaKesahTu\. So masa aku  form 3 aku kenal dia dengan rapat kot. And then makin rapat dan rapat sampai aku ke form 4. Fyi, dia tahun ni Form 3! So aku lebih tua . Sobs sobs T_T.

Sampai satu hari kalau dah rapat lelaki aku mula lah ulat bulu naik daun dia! Memandangkan aku men"yingle" time tuh! /SekarangTak\ So paham pahamlah. Masa first dia memang reject aku awal awal! T_T tapi selang beberapa bulan dia datang kembali. And kali ni dia menerima. Hati pon macam "WHOOOAAA,YIPPIE" and etc. HAHA, sapa tak happy. Evendo kiteorang satu sekolah, aku jarang jumpa dia disebabkan masa rehat berbeza! huhu. Tapi aku tetap ade cara berhubung dengan dia! Style orang dulu dulu! Lagipun dia tak pakai phone, so takleh lah contact dia hari hari. Mengharap dia online kat fb je lah! Hurmm, pernah sekali dia merajuk kat aku! /RujukEntryBawah\ Bukan senang ehh nak pujuk perempuan! :D

Okay sampai situ, QiQi ni orangnye tak hot sangat , tak terlampau cantik , just a normal girl. So aku harap hubungan kami berpanjangan. Amin

Kay lah , sampai sini je ceritera aku! Babai! Assalamualaikum! :D
Keep Calm and start to Smile! :3



I am somebody

Quote Of The Day

" How i supposed to be everything they expect me to be when i alone "




















ASSALAMUALAIKUM AND HELLO EARTHLINGS! NOW YOU HAVE ENTER TO ADAM'S BLOG! DON'T USE HARSHWORD IN MY BLOG! DO FOLLOW AND COMMENT OK? LOVE YOU! :*
comment

Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►