home profile Affiliates twitter Facebook follow
Me Always Love You
30.5.12 @ 8:43 PM | 0 Hug and Kisses


Assalamualaikum gais, sorry berhabuk.Okay malam ni wa rajin naka menghapdet baby busyuk wa ni. :*

First, Kay sekarang budak sekolah cuti sekolah. Ouh para pekerja swasta mahupun kerajaan bekerjalah dengan kuat. Tolonglah jeles dengan kami! Nak sampai holiday bukan senang. Kena lah berperang dulu. Lepas perang baru lega.. Bolelah nak rest-kan otak aku yang biol gara-gara Physic and Add Math. /DoakanWaLulus\.

Second, Aku teramatlah bosan apabila duduknye pun dirumah ini. Pepagi dah kena bebel sama itu BosBesar. Ayat hariannya " ADAMM!! BANGUNN!! KEMAS RUMAHH!! DAH PUKUL BAPE NI!! ". Wa taulah wa rajin. Untung sape jadi isteri aku. Nak rejister jadi suami mintak borang kat Qiqii. Wa nak balik "kampung"! . Ayah jom balik Keyy Yelll . :'(

Third, Ditujukan kepada kau , aku nak ckap ni.
       "Weyh mana kau menghilang? Aku rindu kau. Dulu kau selalu call aku and after aku bangun tiap pagi mesti ade miss called dari kau. Tapi tu dulu, sekarang dah takde lagi miss call kau tuh? Aku sayang kau doh!  Sekarang adenya Notification BBM,FB,Twiit je. Bila pagi mesti aku check fon aku and nak tengok ade tak miss call dri kau. Tapi dah takda dah. Meybi kau busy. Aku Fikir Positif je. Kay tu je aku nak cakap. If kau baca ni tolong baca dalam hati je and tak payah nak tegur aku kat Fb ke Text. If kau rasa ape aku rasa aku nak kau miss call tngah malm mcm dulu.
 Lots of Love ,Your Friend. :)"


Fourth, Evendo baru pukul lapan lebih aku dag mengantuk. Tapi konferm tak tidur/Ber-FB\. Okay, thats all, enjoy WideAwake by Kathy Beth Terry. :)


Hug and kisses,

Love, aDam :*
I am somebody

Quote Of The Day

" How i supposed to be everything they expect me to be when i alone "




















ASSALAMUALAIKUM AND HELLO EARTHLINGS! NOW YOU HAVE ENTER TO ADAM'S BLOG! DON'T USE HARSHWORD IN MY BLOG! DO FOLLOW AND COMMENT OK? LOVE YOU! :*
comment

Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►