home profile Affiliates twitter Facebook follow
VIRGIN OOH VIRGIN
11.11.12 @ 7:57 PM | 0 Hug and Kisses
Bukankah ini yang kita mahu? :')


Assalamualaikum to all my dear readers! I miss you so much. Now baru ada masa untuk update blog saye yang agak berhabuk ni. Rindu korang! :'( Korang sihat? Aku sihat jee ~
Macam yang korang tahu, now dah start school Holiday. Aku agak free lah, tapi taklah free sangat dengan lesen motornya! -_-"

So, back to our topic. Atas tuh "Virgin Ohh Virgin" . Janganlah buat muka terkejut. Aku just nak share and nasihat je about this topic. Virgin or lebih dikenali dengan bahasa pasarnya Dara. Dara ni lebih specific for Perempuan and Teruna for lelaki aitte?

Dara/Teruna ni anugerah tuhan yang paling korang kena jaga dalam hidup ni. Ini merupakan amanah yang diberikan! So jaga lah. Now korang tengok, banyak kes-kes pasal hilang dara. Bayangkanlah , certain people bangga bila diorang ada dara. Katanya kolot ada dara? Ape cerita ni? For those yang berfikiran mcm ni korang patut malu sebab korang dah PECAH AMANAH! Siyes, better korang cepat taubat sebab kita taktau bila masa kita akan mati kan?

Perempuan,
Kenapa perlu korang serahkan dara korang kepada lelaki dengan suka hatinya? Tak malu ke weyh? Nama baik keluarga macam mane? Please lah, korang dah besar, jaga lah diri! Jangan sesuka hati nak bagi dara korang kat Lelaki. So korang tepuk dada tanya hati bukak iman. Korang janganlah suka gedik-2 dok menggatal dengan jantan ni. Dekat fb, janganlah masukkan gambar yang bukan bukan! Geli tahu geli? Aku tak cakap semua perempuan macam tuh, hanya sebilangan saje.

Lelaki,
Bro, korang ada teruna? Bro jangan hilangkan anak dara orang boleh tak? Weyh kita sebagai lelaki kena sedar yang kita ni golongan pemimpin. Macam ni ke kita nak jadi pemimpin keluarga sedangkan kita buat benda-2 terkutuk tuh? Aku tak cakap semua lelaki , certain lah. Pandai lah jaga diri. Janganlah suka sangat buat benda bodoh. For those yang suka sangat usha awek tepi jalan tuh, korang tak malu ke weyh? Perempuan tuh mesti malu lah! And aku merasakan lelaki yg dok swittt mcm tikus tuh memang ba alip ba ya!  bayangkan kalau adik perempuan korang kena macam tu? apa perasaan? Marah kan? Aku just nasihat je beb!

So, Korang kenalah jaga Dara/Teruna korang dengan SEBAIK BAIKNYA!! sebab itu AMANAH!! aku pun taktau kenapa aku update post ni ! Sorry kalau tersentap k? Adam nak share je ape adam rasa. Kaylah, perut dah buat konsert ADELE ft NICKI MINAJ ni! Byeee! Adios Amigos! ^^ Assalamualaikum .

p/s: EXAM FINAL GILA SUSAH!

Ditaip dengan menggunakan ayat skema dan perut yang lapar! ^^
aDam :3
I am somebody

Quote Of The Day

" How i supposed to be everything they expect me to be when i alone "




















ASSALAMUALAIKUM AND HELLO EARTHLINGS! NOW YOU HAVE ENTER TO ADAM'S BLOG! DON'T USE HARSHWORD IN MY BLOG! DO FOLLOW AND COMMENT OK? LOVE YOU! :*
comment

Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►