home profile Affiliates twitter Facebook follow
Junior Feat. Senior
18.12.12 @ 3:57 PM | 0 Hug and Kisses
Assalamualaikum :)
Woahhh. Lamanya iteww tak update blog. Walaupun cuti sekolah. Almaklumlah jadi "Penanam Anggur Terhormat" ni busy. Hikhik *ketawa gedik*
Nak type pasal ape ye? Hurmmm. Haaaa! *mentol cahaya atas kepala*

Awak kenal senior saya dekat sekolah? Mestilah awk tak kenal. :P Meh ceq citer pasal dia. :3
Nama dia LUTFIL HADI BIN MOKHTAR . Dialah senior paling awesome aku rasa. Sekepala dengan aku. Kitorang rapat sangat. Act. dialah Scandal/BFF/Twin aku. Haha xD

Hadi :3
Hadi minat dia sama dengan aku . RAP! kitoang boleh dikatakan rappers kat sekolah :3 cuma dia mint rappers lain dan aku lain. :3 *beb aku ingat kau rap masa hari guru lagu "Nothing On You" hahha xD*
Dia form 5 tahun ni. So its mean next year aku tak jumpa dia lagi. :( Shedih maa. mesti rasa lain bila kat sekolah nnti bila takde Hadi. Mesti bosan. Takde senior aku boleh kacau lagi. Hwuaaaaaaaaa. Dia minat Jessica SNSD kan? BigBang. Aku tau je dia punya minat. Peminat dia pun aku kenal! xD Hahha . Ghamai peminat dia :3

Aku Finn , Hadi Jack xD

Hahha. Kay tu je nak cerita. Aku bosan ni! hahah xD ada masa aku update lagi. Muahhh! :*
Assalamualaikum. Tak jawab dosa , kalau jawab syg. :)

p/s: Maria Elena dah kahwin :( Kechewa! haha xD


I am somebody

Quote Of The Day

" How i supposed to be everything they expect me to be when i alone "




















ASSALAMUALAIKUM AND HELLO EARTHLINGS! NOW YOU HAVE ENTER TO ADAM'S BLOG! DON'T USE HARSHWORD IN MY BLOG! DO FOLLOW AND COMMENT OK? LOVE YOU! :*
comment

Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►