home profile Affiliates twitter Facebook follow
Something New
9.4.13 @ 6:03 PM | 0 Hug and Kisses
Bismillahirahmanirahim,
Assalamualaikum and afternoon :)
HyeeeHyeeeHyeee lamanya saya tak update blog ni. Berhabuk semuaaa *tiuppppp* FUUUUUU~
Maklumlah tahun ni adam SPM. Itu yang tak sempat. Ni pun cari masa sikit nak buat entry memandangkan ada aduan yang saya dah tak buat post terlalu lama. Hahaha :3

Actually, adam taktau nak cakap apa. Speechless. Life adam sekarang ni memang busy je lah. Uruskan Badan Pengawas, itulah , inilah. Nak ponteng sekolah sehari pun tak boleh. Susah sangat. Tapi nak buat macam mana kan? Dah itu tanggungjawab. Reda je lah. At first memanglah penat sangat, tapi bila tiap-2 minggu alami benda yang sama so dah biasa dah. Dahlah hari-hari ada extra-class. Hmmm. Memang penat tahap cipan beranak keluar anak semut lah. Tapi tu semua just tahun ni je. Next year adam tak rasa dah semua tu. Apa yang adam nak belajar betul-betul and dapat A TEGAKKKK..

Kaylah adam taktau nak bebel apa lagi, korang pun bosan ni. Btw, wish me luck sebab tak lama lagi Public Speaking. Nebeeeees. Kay byee. Assalamualaikum :)


p/s: my dad and brothers :)
I am somebody

Quote Of The Day

" How i supposed to be everything they expect me to be when i alone "




















ASSALAMUALAIKUM AND HELLO EARTHLINGS! NOW YOU HAVE ENTER TO ADAM'S BLOG! DON'T USE HARSHWORD IN MY BLOG! DO FOLLOW AND COMMENT OK? LOVE YOU! :*
comment

Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►